inredning

INVESTERAR I HÅLLBARA INREDNINGSDETALJER

Detta inlägg innehåller reklam och annonslänkar för Cervera.

Hållbara inredningsdetaljer är något jag gärna investerar i. Då menar jag hållbara som i stil och hållbara som i att de inte går sönder eller blir fula snabbt. Jag är definitivt inte för att köpa billigt slit och släng.

Hållbara inredningsdetaljer från Paradisverkstaden
Hållbara inredningsdetaljer från Paradisverkstaden

Hittade en gammal bild på en ljusstake som jag köpte vid besök hos Paradisverkstaden på Öland. Det är sex år sedan och jag använder den fortfarande flitigt. Den är ju inte direkt framme prick hela tiden eftersom jag växlar en del mellan olika saker, men väldigt ofta är den framme. Jag tänkte passa på att tipsa om att Cervera har stor höstrea nu med upp till 50% rabatt. Perfekt att passa på att investera i hållbara inredningsdetaljer.

Just den ljusstake som jag har verkar vara slut i lager för tillfället, men den här är ju rätt cool den också.

De här klassikerna från Orrefors har ju också funnits i många år. Carat heter de och finns i både mässing och silver och i två olika höjder. De fick jag av syster och svåger i 50-årspresent. Så vackra.

Här är några andra ljusstaksklassiker. Såna fick jag av äldsta sonen i present, fast jag har en vit, en svart och en i mässing. De finns mängder av färger och utföranden. Även dem används flitigt.

Här hittar du sidan till massor med reavaror.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.