inredning resor - långa & korta

ÅRETS ANDRA OCH TREDJE RESA ÄR BOKADE

Äntligen kan jag säga att årets andra och tredje resa är bokade. Den tredje resan bokades före den andra resan. Och den första resan är ju redan avklarad, hehe.

årets andra och tredje resa

Den första resan gjorde vi för ett par veckor sedan. Den andra resan bokades strax efter jul och kommer gå av stapeln i slutet på april. Då åker vi till Tyskland med Andreas familj igen. Senast var för 1,5 år sedan. Denna gång blir vi runt tio stycken, lite oklart ännu. Det ska bli roligt.

årets andra och tredje resa

Den tredje bokade resan, som kommer att bli av som nummer två, är redan om tre veckor. Det har varit lite segt med planeringen, men iförrgår, på Alla hjärtans dag, bokade vi flyg och hotell. (Japp, det är en alla-hjärtansbukett, från mig till Andreas. Ska försöka hinna fota hans till mig innan den vissnar). Vi ska åka till Zürich. Faktiskt. Det är nog ett rätt ovanligt turist-resmål, men det har sina förklaringar.

Schweiz över huvud taget är kanske inte det land som ligger top of mind på de flesta (om det inte kommer till skidåkning). Men nu är det så att Andreas farbror bor där. Vi tänkte passa på att och kombinera lite socialt umgänge med att turista i en vacker stad, helt enkelt. Vi hittade en orsak att ta ut några semesterdagar. 🙂

Efter en lite extra mysig middag, i förrgår på Alla hjärtans dag, så kom vi äntligen till skott att boka. Så innan våren är slut så kommer vi att ha hunnit vara på årets andra och tredje resa. Snart ska vi börja planera för den fjärde… 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.