livet

KICKAR IGÅNG EN NY ARBETSVECKA EN TISDAG

Då var det dags. Jag kickar igång en ny arbetsvecka. Och det en tisdag. Jag har varit ledig torsdag – måndag. Det har inte direkt varit nån vilsam semester. Jag var så trött igår kväll att jag låg i sängen redan före nio. Sov sen som klubbad tills klockan ringde kl 5.

Som ni vet så var vi båda lediga torsdag – fredag för att riva Torpet. Eller mer plocka ner det i småbitar. Och i lördags fick vi hjälp av en massa ungar och svärisar. Vi fortsatte sen själva på söndagen. Då kom också några och köpte köket. Det gick väldigt snabbt och smidigt att sälja. Jag är glad att det kommer till användning istället för att hamna på tippen. Det hade gjort ont i miljöhjärtat! Samma personer köpte även toastolen (bara ett par år gammal) och de ska även köpa alla fönster och ytterdörren.

Idag var jag till Uppsala och lämnade lite saker och mat som jag köpt åt mina föräldrar. De är så tacksamma över att få hjälp.

När jag kommit hem och Andreas jobbat klart så åkte vi till Torpet för att fortsätta. Igår kväll blev det duschkabinen som skruvades ner och bars ut i delar. Snart är det verkligen bara ett skelett kvar.

Jag hoppas på att det blir lite lugnare snart. Blommor och annat i hemmet är eftersatt. Det skulle vara skönt att få vara hemma och pyssla lite. Men de kommer snart. De där lugna hemmadagarna. De kommer snart! Men först, kickar igång en ny arbetsvecka.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helena
  27 oktober, 2020 at 09:46

  Förstår att ni har fullt upp nu, även när ni är ”lediga”. Somna vid 9? Haha, jag är jätteglad och stolt varje kväll jag lyckas hålla mig uppe till 10 haha 😉

  • Reply
   Lena
   6 november, 2020 at 05:32

   Jag borde verkligen lägga mig tidigare varje kväll, känner jag. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.