bygga nytt

GE MIG TIPS PÅ MASSAGEBADKAR

Vi har tänkt oss ett massagebadkar i nya huset. Det går inte att välja i själva huspaketet utan det får vi fixa själva. Vi håller nu på att dammsuga hela internet på bra och prisvärda kar. Så vi tar gärna emot tips på massagebadkar.

Tips på massagebadkar
Tips på massagebadkar

Grejen är bara att vi skulle behöva välja ett redan om ett par veckor så att avloppet i grunden kan förberedas. Och grunden ska göras snart. Det verkar inte finnas så många massagebadkar på marknaden och framför allt finns det väldigt lite recensioner.

Så, ge mig tips eller icke-tips så att säga. Vill gärna ha ris eller ros. Skriv gärna varför du tycker som du gör och om du har erfarenhet av flera olika.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  5 november, 2020 at 07:46

  Tyvärr har jag inga tips på massagebadkar. Vi hade stort hörn-badkar i förra huset. Utan massage och bubblor, dock. Mina svärföräldrar hade ett sånt en gång i tiden, men vi tyckte det lät så mycket så det gick inte att prata när man badar tillsammans vilket vi gör 😉
  Vi har ganska sällan massagen på i våra spabad också av den anledningen att det blir svårt att prata med varandra. Sätter på den en stund i slutet på badet ibland.
  Hoppas ni hittar det ni söker! Trodde faktiskt att det fanns mycket sånt på marknaden?
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   6 november, 2020 at 05:29

   Precis, ljudet är liksom den stora frågan. Och övrig kvalitet förstås. Det finns några kar på marknaden, men inte jättemånga. Det finn några på Bygghemma och några hos nåt av de stora badrumsmärkena som jag inte minns nu. Hos det kända märket är karen dubbelt så dyra, men är de dubbelt så bra?!?!? Det väldigt få recensioner. Det här är inte lätt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.