livet

MIN DAG IDAG

Det är min dag idag. Min 55:e födelsedag. Tänk att ha fått leva i så många år. Det är väl fantastiskt. Jag har ingen som helst åldersnoja. Är bara glad över att ha fått lägga ännu ett år till min livsstege!

Min dag firades lite i förväg igår
Min dag firades lite i förväg igår

Igår tyckte Andreas att vi skulle tjuvstarta på firandet lite så han hade köpt hem champagne lite i smyg. Det uppskattas!

Sen åt vi charkisar och plock. Bland det bästa jag vet!Mmm, vad gott!

Blir så behagligt mätt av sån här mat.

Sen fick det bli lite ost- och soffhäng framför Så mycket bättre. Jag gillar det programmet. De flesta artister jag nånsin sett i serien har stigit i graderna, tycker jag. Jag gillar dem liksom mera efter att ha sett dem där. Både vad det gäller kvalitet i det de levererar, men även den personlighet som kommer fram. Men det finns ju undantag… 😉

Nu ska jag fortsätta fylla år här. Ska börja med en löptur. Ha en bra dag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.