inredning

EN VÄRMANDE OCH VACKER PLÄD – KYLAN KOMMER

Igår hade vi en julfixardag. Vi handlade, bakade, kokade egen glögg, städade, slog in julklappar, klädde granen, tog fram lite mera julinspirerad pynt.

Otroligt vacker pläd från Newport!

Hur som helst. Vi tog en liten paus med glögg i eftermiddagssolen. (Inte den egna glöggen denna gång). Well, solen som tittade fram liiiite bakom molnen fanns dessutom bakom ett hustak. Så det var inte så värst mycket sol där vi satt. Men det var så mycket härligare ljus än vad vi är vana vid efter dessa veckor! Underbart!

Viktigt med en vacker pläd och stämningshöjande dekoration, hehe. Andreas gjorde sen en porterstek till middag medan jag bakade.

Värmande pläd från Newport
Värmande pläd från Newport

Även om det inte var jättekallt på balkongen precis så var det ändå skönt med en värmande och vacker pläd. Det är sån otroligt fin kvalitet på den. Ett tips är att det är 50% rabatt just nu! Newport har förstås en massa andra plädar också, som förmodligen har lika bra kvalitet. Kylan och snön kommer ju nån gång i alla fall.

Idag ska vi till bygget för att flytta undan saker innan snön kommer så att det inte är i vägen när husleveransen kommer.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.