inredning

PÅSKPYNT I FORM AV GLASÄGG

påskpynt i form av glasägg

Redan förra helgen fixade jag lite påskpynt i form av glasägg, och porslinsägg. Jag brukar definitivt inte pynta så tidigt, men nu ligger ju påsken så sent så det fick komma fram redan nu. Färgglada saker har jag väldigt lite av. Och de har jag ändå ingen lust att ta fram ännu. Det hade nog blivit en alldeles för traumatisk upplevelse att ha en massa färger i hemmet i flera veckor.

påskpynt i form av glasägg

Jag har en annan vas med påskris. Där ska jag ska sätta lite naturfärgade fjädrar och hänga lite andra ägg i. Roligt att ha lite olika stil på olika platser.

Jag var ju bara tvungen att komplettera glasäggen med den här galet söta ugglan.

De helvita porslinsäggen har jag köpt på Asplunds blomsterhandel och alla de andra i Tyskland. Jag har många gånger svårt att fasta för inredningsdetaljer i andra länder, men i Tyskland har jag faktiskt hittat en hel del.

påskpynt i form av glasägg

Jag tycker mycket om helt genomskinliga glasägg. Jag har ett par stycken sedan förut. Nu senast fick det bli ett litet ägg och ett lite större.

De här färgade är så vackra också!

påskpynt i form av glasägg

Här hittar du påskpynt i form av glasägg, det stora genomskinliga och här det lilla … här hittar du de färgade äggen och lite annat påskrelaterat.

här såg det ut förra året då vi bodde i transferlägenheten och gick runt och väntade på att få flytta in i nya huset.

Har du börjat påskpynta ännu? I helgen får det nog komma fram lite mera pynt.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hannas krypin
  7 april, 2022 at 07:58

  Så fint du pyntat! Tog fram en ljusstake idag och la dit mina Anton Berg-ägg. Galet att tänka på vad de egentligen stoppar i de där äggen. De är nu flera år gamla (använder enbart som dekoration ) och det syns inte,

  • Reply
   Lena
   7 april, 2022 at 09:02

   Tack!

   Men oj! Ja fy fasiken vad mycket ”skit” man stoppar i sig, förmodligen.

 • Reply
  Anna-Maria
  7 april, 2022 at 11:37

  Vad fint pyntat! Ugglan är ju bara för söt! 🙂 Här har det inte blivit något pynt än och det lär nog inte bli så mycket heller. Jag är glad om vi får undan de sista flyttlådorna som står framme fortfarande efter flytten. 🙈😊

  • Reply
   Lena
   7 april, 2022 at 09:02

   Förstår det. Det är mycket att pyssla med när man flyttat!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.