livet

VECKAN BÖRJADE MED EN RIVSTART

Rivstart! Ja, det kan man verkligen kalla det. Starten på veckan tog fart rätt snabbt. Skönt med en lugn helg och måndagmorgon i alla fall.

Under lördagen gjorde vi i princip ingenting förutom att fira lite. Söndagen innehöll lite mera, men ändå lugnt. Startade med en löprunda, åkte till Torpet för att sälja sista innerdörren, plockade det allra sista och körde släpkärran till svägerskan för att få tomt på tomten. Näst på tur var att handla lite åt mina föräldrar i Uppsala och hjälpa till att sätta upp en ljusslinga. Och sen till svärisarna för att diskutera hur ett corona safe upplägg i jul skulle kunna se ut.

Veckan började med en rivstart efter en lugn morgon!
Veckan började med en rivstart efter en lugn morgon!

Efter en ganska lugn helg kände jag mig utvilad när veckan började. Jag hann vara på jobbet i en knapp timme när det kom ett sms från Andreas. Det var ändrade planer. Den stora händelsen skulle ske efter lunch och inte senare i veckan. En liten stund senare kom ett nytt sms. Det blir inte efter lunch, det blir redan om en dryg timme! Shiiiit. Jag vill vara med, tänkte jag! Rafsade ihop dator och papper och bad min chef om att få ta det planerade mötet på telefonen så jag kunde åka hem igen.

Jag hann! Vi båda kunde vara med i några timmar. Vad vi hann till kan några säkert gissa. Självklart ska ni få se en bildbomb från händelsen inom kort.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  I FÖRRA VECKAN VAR DET DAGS ATT FIRA IGEN - Gott för själen
  2 december, 2020 at 06:00

  […] måndags, då sattes skopan i taket på Torpet. Det var då det blev så galet stressigt för mig. En bildbomb på rivningen […]

 • Reply
  Ulrica Hållén
  2 december, 2020 at 08:13

  Ja, jag har ju redan sett vad den stora händelsen var, och jag förstår dig fullt.. jag hade inte velat missa det!!
  Så härligt med en lugn helg, det är du värd, som ni fixar och donar.
  Jag skulle så gärna vilja ses, det var ju sååå länge sen.. men den här jädra pandemin sätter ju käppar i hjulet för allt tycker jag :(.
  KRAM Ulrica

  • Reply
   Lena
   6 december, 2020 at 08:23

   Jaaa, jag tänker på dig ofta och vill gärna ses. Är så nyfiken på ert ”nya” hus, som ni nu bott i riktigt länge ju. Den där förbaskade pandemin som sätter käppar i så många hjul!

 • Reply
  VINTERPYNT PÅ TRAPPAN HOS SVÄGERSKAN - Gott för själen
  3 december, 2020 at 05:50

  […] Det här var också väldigt enkelt och fint, tycker jag. Hon har ett enkelt staket på sidan om trappan. Där passade grankvistarna perfekt. Och så fint tvinnat hon gjort. Så snyggt. Hon tittade ut, så vi bytte några ord innan vi drog vidare till Uppsala. […]

 • Reply
  VINTERPYNT I KÖKSFÖNSTRET - Gott för själen
  4 december, 2020 at 06:06

  […] den utlovade bildbomben från den så kallade händelsen i måndags ska jag bjuda på har jag […]

 • Reply
  TORPET FINNS INTE MERA, DET ÄR RIVET - Gott för själen
  7 december, 2020 at 05:49

  […] taget i rivningen. Det var det här som orsakade en rivstart på veckan. En rivstart i dubbel […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.