livet

VÅRPLANTERING PÅ BALKONGEN

Det fick bli lite vårplantering på balkongen. Jag har haft semester torsdag-fredag denna vecka. Tycker som vanligt inte att jag hunnit nånting trots att jag gjort nåt hela tiden. Men det viktigaste var att följa med mina föräldrar till banken och umgås några timmar.

Vårplantering på balkongen
Vårplantering på balkongen

För mig var det inte speciellt ”märkvärdigt”, men de var så nöjda att jag följde med. Förutom att vi fixade lite saker där har jag och syrran nu fullmakt på alla konton. Känns bra för oss, och för dem, att vi skulle kunna rycka in i en krissituation eller när det blir för svårt för dem att hantera sånt själva. De har både haft corona och fått full vaccination, men jag hade ändå munskydd i bilen och på banken där det var trångt. Vi satt sen utspridda i ett stort konferensrum så det kändes väldigt safe.

Efter bankbesöket bjöd de på lunch. Jag hade förstås glömt mina egna bestick och sånt, men jag kunde ta deras som de inte använder så ofta. Safe även det.

När jag lämnat dem så passade jag på att åka till Plantagen. Många, inklusive jag själv, hade munskydd. Blir glad när jag ser att folk tar det på allvar!

Det fick bli vårplantering på balkongen. Vi vill ju helst bara plantera vid huset, men det dröjer ju liksom ett tag innan vi kan bo där. Vi kommer visserligen plantera där framåt våren ändå så vi har fina blommor när vi flyttar in, men det är ju trevligt att ha lite fägring på balkongen också.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina ME
  27 mars, 2021 at 11:17

  Skönt att ni kan umgås igen. Vi ska på middag hos mina föräldrar i morgon och det känns så fint att kunna få ses igen inomhus. Vi har ju annars haft utedejter hela vintern. Kram //Tina

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2021 at 08:13

   Ja, visst är det mysigt att kunna ses lite mera på riktigt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.