hälsa & friluftsliv

TOG LEDIGT I MÅNDAGS EFTERMIDDAG

Jag tog ledigt i måndags eftermiddag för att passa på att njuta av vädret och ta ut lite tid. Det gäller att passa på när man har möjlighet.

Tog ledigt och kunde njuta av vädret
Tog ledigt och kunde njuta av vädret

Och vad gör jag när jag är ledig? Jo ofta ger jag mig ut på en löptur eller en promenad. I måndags var inget undantag.

Innan jag tog mig ut så passade jag på att beta av lite på to do-listan. Vi åkte till färghandeln för att hämta den beställda fasadfärgen.

Sju hinkar färg blev det sammanlagt som vi levererade direkt till huset så målaren skulle kunna sätta igång.

Sen fortsatte jag beta av saker jag skrivit upp medan Andreas jobbade vidare. Bland annat ringde jag runt för att kolla jordpriser och hur vi kan få det levererat. Det är så mycket saker som ligger på honom så jag passar på att göra sånt jag kan bidra med.

Tog ledigt i måndags för att passa på!

När han jobbat klart åkte vi till plantskolan för att diskutera lite och beställde thuja-plantor. 65 stycken ska få bo hos oss framöver.

Tog ledigt och kunde njuta av vädret

Andreas dumpade mig sen hemma sen och drog vidare till husbygget. Jag bytte om och gav mig ut i det här ljuvliga. Skönt att få sig en genomkörare och bli toksvettig. I like! Sen hade den lediga eftermiddagen gått och som vanligt hann jag en bråkdel av vad jag tänkte att jag skulle hinna. Jag får försöka se till det jag faktiskt hann.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  22 april, 2021 at 02:15

  Ja, är det något jag försöker lära mig är att vara nöjd över det som faktiskt hinns med och inte allt som inte hinns med. Jag har haft en period där jag mått fruktansvärt dåligt över att våra renoveringar och upprustning av hem och trädgård inte gått med den fart jag önskat.. men jag börjar så smått hitta en balans i att se det på lång sikt istället.

  Så himla härligt att se att du är ute och springer – du inspirerar massor!!
  KRAM

  • Reply
   Lena
   23 april, 2021 at 06:08

   Det är en konst det där, att vara nöjd! Lätt att stressa upp sig.

   Tack, vad roligt att höra att jag inspirerar!

   Kram Lena

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.