inredning

VITRINSKÅP I ETT HÖRN AV VARDAGSRUMMET

Härom dagen visade jag soffhörnan och idag får det bli vitrinskåp och lite annat i ett annat hörn. Allt på bilden är även där gamla saker.

Vitrinskåp
Vitrinskåp och lite annat i vardagsrummet

Dörren som skymtar till vänster är in till master bedroom och ännu mera till vänster är soffhörnan som jag visade tidigare. Till höger om kaminen är köket. Och går man mellan kaminen och byrån så kommer man antingen till entrén eller övriga sovrum, badrum och tvättstuga beroende på om man svänger eller inte 🙂

Blomman ska få komma upp på någonting. Gillar inte när krukorna står direkt på golvet egentligen. Kanske ska en annan blomma flytta dit istället. Jag flyttar fortfarande runt på sakerna efter inflytt.

Byrån hade jag och syrran i vårt barnrum då vi växte upp. Då var den knallgrön. Joman ni får komma ihåg att det var i slutet på 60-talet/ början på 70-talet 🙂 Den är ommålad för många herrans år sedan och har bara stått sedan dess. Planen är att slipa ner och måla igen. Samtidigt är det lite charmigt när det är lite kantstött, tycker jag.

Det som står på byrån visar jag i en close up lite senare. Det är alltifrån egen-köpt och present till loppisfynd.

Vitrinskåp från Chilli
Vitrinskåp från Chilli

Det här vackra vitrinskåpet är från Chilli. Köpte det begagnat på Blocket i samband med att jag flyttade till lägenhetenför drygt fyra år sedan. Jag har bara bytt ut metallknopparna mot de här läderbanden. Älskar det verkligen. Tycker det är så fint och det rymmer så mycket.

Det var ytterligare lite inredningsbilder från vårt hem som så sakteliga börjar komma i ordning. Känns bra att vi kan använda våra gamla saker, som ändå känns som nya. Dels för att det är ett nytt hem och dels för att det blir nya kombinationer.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.