inredning

VACKRA KÖKSDETALJER PIFFAR UPP

Visst är det väl härligt med vackra köksdetaljer som piffar upp. Vissa saker får stå kvar på samma plats ganska länge. Medan andra saker får byta plats. Vissa saker rent av får försvinna bort en stund medan andra får försvinna för gott.

Härligt med vackra köksdetaljer
Härligt med vackra köksdetaljer

Den där avlånga korgen har stått på min köksbänk i ganska många år nu. Minns faktiskt inte alls var jag köpte den (eller fick den ifrån). Konstigt nog. Jag minns faktiskt var nästan alla saker är köpta eller vem jag fick dem av. Jag tycker väldigt mycket om den i vilket fall. I den finns det alltid olika oljor, vinäger och annat. Något annat som jag haft i många år är de runda skärbrädorna som syns lite i högerkanten. Egentligen borde jag väl visa en bättre bild på dem men jag hittar inte nån just nu. Här hittar ni dem i alla fall. De måste vara väldigt uppskattade eftersom de fortfarande finns kvar på marknaden efter så många år. Och här finns en massa andra skärbrädor i trä.

Något som är nytt är den jättestora brickan som jag köpte strax innan vi skulle flytta till vårt nya hus. Älskar den. Ett riktigt fint hantverk. Exakt den ovala stora brickan finns inte kvar, men här är en stor rektangulär bricka i samma material och färg som jag har, cognac. Här är ett tidigare inlägg med flera bilder. Här är en annan rektangulär bricka i en annan färg, antique. Superbra kvalitet. Älskar rotting, så vackert material! Här är en massa olika produkter att frossa bland.

Det allra nyaste på bilden är den kantiga skärbrädan till höger bakom de runda. Den fick vi av husleverantören, tillsammans med en handduk (tror vi det är, den är rätt grov i tyget så vi är lite osäkra), i samband med inflytt. Jättefin present.

I eftermiddag/kväll kommer alla mina ungar på grillkväll. Som jag har sett fram emot det!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.