livet trädgård

SOLIGA SOMMARDAGARNA I TRÄDGÅRDEN ÄR ÖVER

De soliga sommardagarna i trädgården är över för denna gång. Åtminstone de varma semesterdagarna då man kan ta dagen som den kommer.

Soliga sommardagarna är över för denna gång
Soliga sommardagarna är över för denna gång

Det är åtminstone i tanken rätt härligt att verkligen kunna konstatera att det kommer att bli en skön dag och bestämma sig för att bara njuta av tillvaron. Dagar då himlen är galet blå, buskarna är tokgröna och värmen dallrar i luften.

Alltsom oftast blir jag Alfons och ”ska bara” fixa X och Y först INNAN jag sätter mig. Typ rensa ogräs.

Nu får jag istället försöka hitta stunderna av avkoppling på helgerna. Idag börjar jag jobba efter tre veckors semester. Men redan om 3,5 vecka blir det en resa igen. En långweekend i Tyskland. Den första resan till Kiel på två år. Denna gång blir det lite längre, inte bara båtresa med en dag i land utan två nätter på hotell också. Det ska bli så roligt att få se.

Men det är då det. Nu kör vi arbetsmåndag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.