bygga nytt trädgård

ÄNNU EN LITEN VÄGG PÅ TRÄDÄCKET ÄR KLAR

Ännu en liten vägg på trädäcket är klar. Vi sätter check på det ena och det andra. Det blir ju lätt så när man har många små delprojekt som pågår och som sen blir klara nästan samtidigt.

liten vägg på trädäcket

Den här delen av det stora trädäcket har ni sett några gånger förut. Det var den första som blev klar att kunna vistas på. Innan det byggdes vidare till vänster runt hörnet. Successivt kom ”kjolen” på plats (därav lite färgskiftningar) och mer och blir klart. Det senaste är den lilla väggen i högerkanten. För nån vecka sedan var två andra små väggar klara också.

Vi satte två stolpar, som är 2,50 höga. Satte sen panel som jag grundmålat och färdigstrukit två gånger med samma kulör som husfasaden. Sen stadgades planket upp lite med ett par tryckimpregnerade reglar (de ljusa längst in mot husfasaden på bilden).

liten vägg på trädäcket

Sen var det bara att sätta ett varv målad panel på insidan också, för att få en helhet.

liten vägg på trädäcket

Det ska bara kantmålas lite på några brädor, som behövde sågas av lite, och sättas en ”lockbräda” högst upp för vattenavrinning. Sen ska det upp en till hög stolpe i hörnet där pelargonerna står, och ett glasstaket ska sättas upp längs hela däcket på framsidan.

Även om det lång ifrån är färdigt så känns det viktigt med lite pynt i form av blommor och stenar och annat. Det gör så mycket tycker jag.

liten vägg på trädäcket

Det kommer att bli så bra! Tänk att en liten vägg på trädäcket gjorde så mycket för myskänslan och vindskyddet. Supernöjda!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.