bygga nytt livet

HÖSTLÖRDAG MED ARBETE, UMGÄNGE OCH MYS

Igår blev det en höstlördag med blandad kompott. Arbete, umgänge och mys. Även vädret bjöd på blandad kompott och avslutade på topp!

höstlördag

Andreas var ute större delen av dagen. Som vanligt 🙂 Han satte igång med det som ska bli vår frukostaltan vid groventrén. Vi har aldrig använt den entrén eftersom det inte direkt varit nån vettig trappa. Den kommer att användas flitigt när altanen går att använda.

Vi hade egentligen inte tänkt sätta igång med den i höst, men eftersom vi behövde bli av med en stor grushög på garageuppfarten inför vintern så blev det så. Medan han höll på med det så förberedde jag för lunchbesök från mina föräldrar. (hjälpen hos dottern blev avbokat). Jag gjorde lasagne. Det var riktigt länge sen. Gott och trevligt blev det och de verkade nöjda. De åkte sen vidare för fika hos min mellanson.

höstlördag

Mot kvällningen, innan vi hoppade ner i spabadet, så tog vi lite mellis i form av ost, kex och vin. Under dagen hade det kommit regnskurar av och till mer eller mindre hela dagen, men det blev bättre och bättre. Medan vi badade (1,5 timme) så var det ett fantastiskt höstväder. Såååå härligt!

höstlördag

Andreas fixade brasa och det mesta av middagen sen. Sen var brasan igång resten av kvällen medan vi tittade på Utvandrarna. Japp, den gamla filmen i original. Eftersom vi besökte inspelningsplatsen i somras så kändes det extra kul. Tre timmar lång. Det var liiite segt, men roligt ändå. Vid det laget, då brasan varit igång i typ fem timmar, var det rätt varmt inne. Minst sagt. Men galet mysigt var det! En bra höstlördag helt enkelt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.