livet

JAG OCH LITE GODIS

Ja, man skulle kunna säga så. Här är jag och lite godis.

 

Jag bytte vindruta på min bil på Nya glasmästeriet här i vår lilla håla. Som tack för att jag valde dem så fick jag ”lite godis”. Liiite!? Det är det där i påsen förutom massor som jag redan ätit. Lite roligt förresten att de heter ”Nya…”. Jag tror de hetat så sedan 1956 då företaget startades 🙂 Trevlig gest var det i alla fall.

Idag har det varit full rulle. Jag har köpt ny bil i veckan så den gamla har fått en städöversyn. Ni vet, dammsugning, motortvätt, urplock. Den ska få nya vinterdäck i veckan som kommer (surt med de pengarna när man ska sälja!), ny vindruta har den fått som sagt, och den ska besiktas om några dagar. Och tvätt på det. Sen så! Sen är det bara att ställa sig i kö för att få köpa 😉

Efter bilfix körde jag ett gympass, städade och författade en bilannons. Känner mig produktiv. Och nu. Nu är det jag och lite godis. Och snart Så mycket bättre.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.