bygga nytt

SAKTA MEN SÄKERT BLIR SAKER KLARA

Det kan kännas lite trögt ibland med hur våra projekt fortskrider. Men det är ju faktiskt så att sakta men säkert blir saker klara. Det ser man ju bara man fokuserar på det och inte på det som inte är klart.

sakta men säkert blir saker klara

Regnandet av och till har ju ställt till det en hel del. Och att vi jobbat ända fram till nu. När det är en massa projekt som pågår samtidigt så blir det så mycket småduttande här och där så det är lätt att tycka att inget händer. Här visade jag att vi hade sex projekt i samma bild. Det som är fördel med det duttande på många projekt samtidigt är ju faktiskt att det plötsligt trillar på plats samtidigt nästan. I alla fall går det väldigt fort på slutet.

sakta men säkert blir saker klara

Den här lilla väggen blev klar för nån vecka sen. Då hade vi isolerat den och satt panel på insidan också,

sakta men säkert blir saker klara

Den andra väggen till höger ska också isoleras och sättas panel på, men eftersom vi inte riktigt vet ännu hur hög den ska vara så får det vänta lite.

sakta men säkert blir saker klara

Bara de där halvhöga väggarna har gjort att den där hörnan blivit mycket mysigare och mer ombonad. Ännu bättre blir det sen när hela uterummet är klart. Där står just nu en loungegrupp som Andreas hade innan vi träffades. Tanken är att vi ska ha en matgrupp där inne i stället sen. Men men, det tar vi då. Just nu är vi glada över att sakta men säkert blir saker klara och att ha två halvhöga väggar. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.