resor - långa & korta

SÄLLSKAP I HUSVAGNEN

Vi har sällskap med oss i husvagnen den här gången. Det är ju bra på sitt sätt. Ifall man får tråkigt menar jag. NOT! Ett gäng myror bestämde sig för att hänga med oss på en liten tur. Men om de betalat hyra hade varit mer ok, känner jag. Jag gillar inte riktigt free riders. När de sen börjar krypa över kroppen när man sover så har de gått över en viss gräns! Vi får väl se om vi skickar hem dem i förväg så får de klara av att läsa gps’en bäst de kan.

Nåja, vi tog nyss en skön prommis runt området, så jag är rätt nöjd ändå. Snart åker vinet fram så då ser jag nog inte myrorna längre.

Tekniken krånglar för mig, IGEN, så det fick bli ett inlägg utan bild.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.