hälsa & friluftsliv

GRÖNT KORT – CHECK

Orresta golfklubb

Orresta golfklubb

Vi har varit så sega i år och inte prioriterat vårt gröna kort. Vet inte riktigt varför vi inte kommit till skott. Det är ju så himla kul, trots allt. Och en fantastisk miljö att vistas i. Vi kom ju i alla fall till skott och avverkade de två obligatoriska fadderrundorna för ett par veckor sen.

Ikväll hade vi en bokad lektion med vår PRO för att finslipa lite teknik och fräscha upp minnet från förra årets kurs. Efter lite instruktioner gick vi ut för en uppspels-runda. Helt oförberedda så hade vi visat vad vi gick för efter bara två hål. Vi hade kortet som i en liten ask. Så himla skönt och kul!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lotta
  12 september, 2012 at 03:09

  Grattis!! Vad roligt!!!

  xx

 • Reply
  Paulina
  12 september, 2012 at 08:33

  Grattis. Vad roligt!

 • Reply
  Åse
  12 september, 2012 at 03:18

  Grattis till grönt kort ! Då blir det golf spel på högnivå nu, själv la jag golfklubborna på vinden för några år sedan och där har de förblivit !

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.