recept

Kanelfläsk numera stående inslag

Av förklarliga skäl kan jag inte visa det färdiga resultatet, så det fick bli denna fantastiska bild istället.

Av förklarliga skäl kan jag inte visa det färdiga resultatet, så det fick bli denna fantastiska bild istället.

Vill du testa nåt nytt? Självklart vet jag ju inte om det är nytt för dig, men jag tror det. Vi har i alla fall inte hört talas om det någon annan stans.

Maken åt kanelfläsk för första gången på ett julbord med jobbet, för ett antal år sen. Sedan dess är det ett av de viktigaste inslagen på vårt julbord. Galet gott och juligt. Och enkelt. Min mamma skryter över mågens kanelfläsk till alla hon känner. Och kanske även de hon inte känner.

Köp skivat sidfläsk. Lägg i stekpannan. Vräk på kanel. Nästan så mycket så att fläsket inte syns. Stek. Vänd. Vräk på kanel. Stek. (Sånt recept som jag gillar).

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Nilla
    21 december, 2012 at 09:54

    åh det har jag inte testat. tack för tipset! kram Nilla

  • Reply
    Helenasenklavardag
    21 december, 2012 at 11:09

    Ja det lät annorlund, men säkert gott!
    Ha det gott!
    Kram Helena

  • Reply
    Lotta
    22 december, 2012 at 02:08

    Just up my alley 😉

    Enkelt, gott och mycket. Kanel ska det bli!

    God Jul och kram!

    Lotta

  • Reply
    BeA
    22 december, 2012 at 08:52

    Tack Lena!!’ Det ska provas! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.