resor - långa & korta

CAMPINGSÄSONGEN ÄR INVIGD

 

Efter att strömmen gick igår kväll (vilket idag visade sig bero på att en säkring gått) så vi inte kunde se slutet på Let’s Dance och att värmepannan inte var på humör inatt (14 grader) så har dagen varit så mycket bättre.

 

Tog en lång frukost. Framåt förmiddagen tog jag en löptur på underbara skogsvägar. Så skönt att köra slut på sig av löpning och sen köra några styrkeövningar. Sen packade vi en liten pick nick-korg och gick till en mysig plats som jag hittade på min tur.

 

Och de garageblå (eller kontorsvita) benen fick se solen en stund. Nu är det snart lunch och dags att packa ihop. Var vi är på väg kommer i nästa inlägg. Och mer om det här stället kommer när vi kommit hem. Bl a bidrar maken med lite roliga bilder.

Härmed förklaras campingsäsongen invigd.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.