trädgård

Liv åt den vita putsade väggen

Först, välkomna hit alla nya besökare som under den senaste tiden ramlat in. Så himla kul! Hoppas ni kommer att gilla att hänga här!

Ville skapa lite liv åt den vita putsade väggen. Inte det lättaste eftersom det är sol från lunch till solnedgång där.

SONY DSC SONY DSC

Hade funderat ett tag på fikonträd och blev glad när jag såg att de vill ha soligt. Trädet bildar vackert skuggspel mot väggen.

SONY DSC SONY DSC

Fikonet behövde en kompis så en Fjärilslavendel fick stå för den färgklicken. Bänken monterade jag förra året. Består av gamla tegelstenar från mina föräldrar och en planka från min kusins gamla ladugård.

SONY DSC

Ödlekrukan har jag haft i måååånga år. Så många att jag inte ens minns när jag köpte den. Gillade den då, men sen har den bara stått i förrådet. Har varit på väg att slänga den länge, men har inte förmått mig eftersom den är lite unik. Nu fick jag plötsligt upp ögonen för den. Ger ett skönt komplement till fikonträdet och bänken, och en skön kontrast till den strikta putsväggen. Tycker jag.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  creando
  10 juni, 2013 at 05:12

  Fint, fint mot väggen. Och det är väl klart att nya läsare trivs här? Vad annars? 🙂

 • Reply
  Susanne
  10 juni, 2013 at 09:25

  Jättefint!

  Fikonträd är ju så fina, fyndade ett par stycken på torget i fredags..:-)
  Lavendel är också en favorit.

  Må så gott
  Kramkram

 • Reply
  Sara
  10 juni, 2013 at 10:06

  Jättefint! Gäller bara att vattna lagom mycket sen:-)
  Tips på Värmland, som part i målet tycker jag ni ska kolla Arvika om ni är ute efter lugnare fast mysig tillvaro. Mycket vatten, mysigt city, fina skogar och nära till Klässbols linneväveri, glasbruk, massor av keramik, Karlstad och förstås Norge.
  Kram Sara

 • Reply
  Lotta
  10 juni, 2013 at 11:58

  Exakt, här trivs man!!

  Och fintfint blir det. Fikon – en favvis! Lovely.

  KRAM!

  Lotta

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  11 juni, 2013 at 07:30

  Så fint! Visst är det roligt när man återupptäcker gamla saker 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.