trädgård

Jag ska be att få tala om

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Jag ska be att få tala om att denna stamros köpte jag förra året. Ni fattar vad det innebär va’? Den har alltså övervintrat efter min omvårdnad. Och dessutom levererat massor med stora blommor. Det sägs att det är svårt. Oj vad svårt det var (*viskar, har ingen aning om vad jag gjorde)! Men jag är mäkta stolt, för jag har inga gröna fingrar.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lotta i USA
  7 augusti, 2013 at 04:29

  Så vackra Lena!

  Förstår om det känns bra.

  Och du kan det här med grön omvårdnad, alla gånger!!

  KRAM

 • Reply
  Tittilina
  7 augusti, 2013 at 10:42

  Du är en sån som jag – misshandlar och glömmer bort dom gröna vännerna totalt. Och ibland verkar det som att det är det som krävs för att hålla dom vid liv och få frågor av mamma som undrar hur jag lyckas så väl med vissa blommor 🙂

  Vi fortsätter att köra vårt gröna-fingrar-race va?

  Kram

 • Reply
  creando
  8 augusti, 2013 at 01:23

  Jag ska be att få bocka och lyfta på hatten. Du är bättre än jag! 🙂

 • Reply
  dianasdrömmar
  8 augusti, 2013 at 06:59

  Åh, den är underbar Lena så vacker kram Diana

 • Reply
  Linda
  8 augusti, 2013 at 08:21

  Vad kul när de överlever en övervintring! Själv så tog jag verkligen stendöd på min underbara stora Mårbacka som jag hade på altanen förra året. Tror du jag kom ihåg att vattna den där den stod längst bort i en avkrok av huset? ;0)

  Kram Linda

 • Reply
  Fru Eriksson
  8 augusti, 2013 at 10:14

  Otroligt vacker & fantastiska foto!

  //Annmi

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.