bygga nytt trädgård

KRUKOR OCH KORGAR VID ENTRÉN

Krukor och korgar vid entrén är ju lite trevligt och välkomnande, tycker jag. Det behöver vara rätt soltåliga plantor just mot den där väggen för där är det sol i princip hela dagen.

Krukor och korgar vid entrén

Den här gamla kitteln blev ett litet DIY-projekt förra året. Här kan man läsa om när jag räddade den från att hamna i kittel-himlen och hur och vad vi gjorde.

Krukor och korgar vid entrén

Videplantan, som då stod i kitteln, och som jag övervintrat i en rabatt, får nu sitta i en korgkruka istället. Den hade vuxit sig för stor för krukorna i baljan. Nu väntar jag bara på att den ska ge mig lite mera yviga blad och se lite gladare ut.

I zinkkrukan, som vi fick av grannarna i inflyttningspresent, har jag satt murgröna, snötörel och rosenskära. Och en charmigt krokig korg med kottar får vara kompis med dem just nu.

Tyvärr ser det för gräsligt ut runt omkring eftersom vi inte hunnit med plattsättningen efter bygget ännu. Men jaja, man kan inte hinna med allt. Huvudsaken är att vi har lite krukor och korgar vid entrén som fina färgklickar här och där.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.