trädgård

MYCKET POOLHÄNG

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Ni kanske är trötta på mina poolbilder, men det har liksom varit ofrånkomligt denna sommar. Typ. För oj vad vi nyttjat denna investering. Mycket poolhäng har det blivit!

Jag har tidigare varit motståndare till pool eftersom den svenska sommaren är ju som bekant inte att lita på. Men när vi byggde nytt så passade vi på att schakta, när vi ändå hade grävmaskinen här. Sen slet vi och byggde, gjöt och travade thermoblock. Och sen slet vi lite till med att bygga trädäck runt hela rasket. Första två åren hade vi ingen uppvärmning och det funkade det också. Förra sommaren kopplade vi dock poolen till fjärrvärmen och plötsligt har vi en användningsperiod på 5-6 månader. Vi badar när det regnar och vi badar när det är kallt. Ljuvligt.

Många tror att det är mycket jobb. Tjaa, det beror ju på vilka referensramar man har. På hösten lägger vi på plåtar för att hålla upp snön och på våren tar vi bort dem. Tar kanske en halvtimme. Sen lägger man i en klorpuck typ två gånger i veckan, tar 10 sekunder. Kanske två gånger i månaden dammsuger vi och det tar  20-40 minuter (om man inte har robot).  Det är så det funkar hos oss. Det kallar i alla fall inte jag för jobbigt i förhållande till nyttjandet.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  VÄLKOMMEN HEM!
  6 augusti, 2013 at 05:13

  Älskar dina poolbilder OCH din fina soffhänghörna! Jag har just hunnit med ”min lilla plan” ang. pergolan och japp, tror jag fick igenom det rätt så lätt. (mest för att han nog inte orkade med att jag tjötar hål i huvet på honom i ett år till, så förhandlingen gick ganska smidigt faktiskt, hihi…)
  Kanske jag skulle ta poolförhandlingen också, medans jag ändå är i farten?… Det verkar ju inte så jobbigt med skötseln 🙂
  Kram!
  Judita

 • Reply
  Tittilina
  6 augusti, 2013 at 11:24

  Det kan aldrig bli för mycket poolhäng!
  Och den där soffhörnan, den hade jag kunnat bo i hela sommaren!
  Kram

 • Reply
  Åse
  7 augusti, 2013 at 07:53

  Underbara bilder, poolhäng kan man inte få för mycket av.

  Ha en härlig onsdag. Kram

 • Reply
  Fru Eriksson
  7 augusti, 2013 at 09:32

  Wow….Sååå fantastiskt & ljuvligt …
  Sätter mig en stund hos dig & njuter hihi
  /Annmi

 • Reply
  Sofia PR
  7 augusti, 2013 at 11:16

  Men gud så skönt!! Har missat en del här tydligen..

  Ha det så gott och hoppas vi ses snart!
  Kram Sofia

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.