livet

Där jag har mina rötter

Vaksalaskolan

Tillbringade dagen på kurs i Uppsala. Det är där jag har mina rötter. Började med frukost med utsikt över min gamla vackra högstadieskola, Vaksalaskolan (byggd på 20-talet). Oj så många minnen som dök upp. Där har även mamma gått i skolan.

 

Stationen Uppsala

Det här är den ombyggda gamla stationsbyggnaden som numera inrymmer den populära restaurangen/baren Stationen. Riktigt mysigt ställe.

När kursen var klar passade jag på att avverka några julklappsinköp. Trots att jag har både föräldrar kvar och ditflyttade söner i Uppsala så är jag sällan där. Förutom hemma hos dem då. Stod i ett kvarter med fyra gallerior och mindes inte var Akademibokhandeln låg. När jag väl hittat dit så visste jag inte åt vilket håll jag skulle gå i gallerian för att komma till Åhléns. Kändes inte bra! Jag flyttade därifrån när jag var drygt 20 och lämnade mitt hjärta där. Inser det mer och mer för varje gång jag är där.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ninelin
  11 december, 2013 at 01:33

  Så är det nog många gånger, man lämnar sitt hjärta på sina favoritplatser.

  Har jag också.

  Kram N

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.