livet

LÅNGFRUKOST ÄR BLAND DET MYSIGASTE

Långfrukost är bland det mysigaste med helgerna tycker jag. Att värma frukostbröd i ugnen och känna hur doften sprider sig i huset. Att sitta i lugn och ro och äta. Småprata lite om planerna för dagen.

Långfrukost är bland det mysigaste

Vi hade en sån mysig morgon igår. Jag gick upp redan vid sju. Då hade jag ändå legat vaken i en dryg timme. Till sist var det bara att kravla sig ur sängvärmen och äta en första frukost. Det är gröten och jag, liksom. Ett par timmar senare kvicknade Andreas till.

Långfrukost är bland det mysigaste

Vi åt, småpratade och tittade på nyheterna. Sen var det bara att ta tag i dagens göromål. Det var ett härligt höstväder så Andreas var förstås ute hela dagen. Jag var också ute en del.

Långfrukost är bland det mysigaste

Först tog jag in ett gäng reglar som jag börjat måla för en månad sedan, till ett inneprojekt. Täckte vardagsrumsgolvet med papp och satte upp bockar. Två av reglarna är 5,4 m långa, men det funkade bra ändå att måla.

Sen var vi ute i ett par timmar och diskuterade och planerade för stenläggning. Kanske börjar vi nästa år. Det är en hel del större grejer kvar i trädgården att göra klart, men vi har inte bestämt vilken turordning vi ska göra saker och ting. Jag planterade också om två inneblommor, som behövde större krukor. Tömde en hylla som dottern ska få. Målade reglarna en gång till och bar ut dem i garaget när de fått torka i ett par timmar. Vi fick en hel del gjort.

Tycker ni också att långfrukost är bland det mysigaste med helgerna? Önskar er en fin start på veckan! En vecka full med medarbetarsamtal för min del.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.