inredning

Luciamys

807

Som traditionen bjuder så blev det lite luciamys framför tv’n imorse. När barnen var små var det givet för dem att vara med. Sen kom en tonårsperiod när man bara fick en blick till svar när man frågade om de ville. Nu har den perioden passerat och dottern ville vara med. I år valde vi att ha myset i sängen.

Sen var det bara att studsa upp för att sparka igång jobbdatorn.

812

På lunchen passade jag på att ta en härlig löptur i solen. Because I’m worth it!

Jag har nu klappat igen jobbdatorn, mörkret har sänkt sig, ljusen är tända, det röda är upphällt och dofterna från makens matlagning ger sig till känna. Ha en fortsatt härlig luciakväll!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  CreandoPhoto
  14 december, 2013 at 02:38

  Låter som en urhärlig dag! Luciamys fick jag vara utan eftersom jag var tvungen att sova inför nattjobb. Men så är det ibland. Jag har haft lucia i hjärtat och nu äter jag lussebulle mitt i natten istället (är det bra???).

  Kramar

 • Reply
  Nilla
  14 december, 2013 at 07:10

  Bra tänkt! Ska nog också ge mig ut i friska luften idag. Lät som en väldigt mysig dag du fick. Ha en fin lördag vännen! Kram Nilla

 • Reply
  Ninelin
  14 december, 2013 at 12:57

  Hade gärna också kommit ut för en promenad och frisk luft, men i går blev det fix inför kvällen med tjejer och glöggmingel, snart är det dags för lilla julafton.

  Kram N

 • Reply
  Linda
  14 december, 2013 at 02:03

  Jag tog mig också en löptur igår för första gången på jag vet inte hur många veckor. Den blev jobbig men så skönt när jag var färdig. Sen underlättar det ju att jag kan kolla på en serie på lilla tvn som hänger på väggen framför löpbandet. ;0)

  Önskar er en trevlig lördagsem/kväll.
  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.