hälsa & friluftsliv livet

Vad kommer att hända och när händer det?

Löptur kväll Gävle

Vild blick, haha!

Hur gör man för att ladda om, efter ett intensivt dygn på bloggevent, för att åka på en tvådagars säljutbildning? Dagar som man vet kommer att innehålla övningar där man åter igen ska gå utanför sin comfort zone. Inte vet jag, men jag lyckades på nåt sätt ladda om.

Igår och idag har jag alltså varit i Gävle för dag 2 och 3 i en 5-dagars utbildning. Passade på att ta en löptur igår kväll för att få lite energi och slå ihjäl lite ensamtid.

Löptur morgon Gävle

När man har möjlighet att få lite sovmorgon så måste man ju så klart vakna två timmar innan frukost. Grrr! Och vad gör man på ett hotellrum i två timmar innan frukost? Nej, just det. Det var bara att ge se ut på en runda igen, den här gången i soluppgången.

Perfekt att få lite krispig syresatt hjärna inför dag 2. Då skulle vi göra en presentation med störningsmoment från gruppen, och sedan bli analyserad efteråt. Den som skulle presentera skulle först gå ut medan gruppen planerade vilket skådespel/störning som skulle göras. När det var min tur så tänkte jag att nu finns det väl inget kvar att hitta på. Jag gick in och började, lyssnade de snällt, men inget hände. Jag blev mer spänd och tänkte vad kommer att hända och när händer det? Jag fortsatte, blev ännu mer spänd tills jag kom på att det är nog vitsen att de inte ska göra nåt alls för att se hur jag reagerade. Kanonbra övning att iaktta både sig själv och andra hur man känner sig, hur man hanterar det och vad man behöver träna på. Är man självplågerare när man gör sånt här frivilligt eller?

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helene - mitt så kallade liv
  18 februari, 2014 at 10:05

  Låter som en bra utbildning med härlig egentid, imponerande att du orkade ut och löpa två ggr inom så kort tid (säger hon som hatar att ens springa efter bussen)

  Kram

 • Reply
  CreandoPhoto
  19 februari, 2014 at 02:12

  Japp, det måste nog betraktas som självdestruktivt 😀

  Men jag kan tro att det är väldigt utvecklande och jag brukar ju utsätta mig för liknande i mitt socionomjobb 🙂

 • Reply
  Linda
  19 februari, 2014 at 06:53

  Hua, den där övningen kallar jag för självplågeri av högsta rang men samtidigt så känner man sig så nöjd med sig själv när man får utmana.

  Kram Linda

 • Reply
  Katarina
  19 februari, 2014 at 02:38

  Hallå där!
  Hihi.. jag tycker den där utbildningen låter spännande men måste säga att det är modigt av dig.. jag skulle nog krypa ur skinnet.
  Jiiiises vad duktig du är som ger dig ut på löparrundor sådär. Jag ahde nog krupit ner under täcket igen.
  Kram Katarina

 • Reply
  mittgodastefinaste
  19 februari, 2014 at 08:16

  Intensiva dagar!

  Kram Jenny

 • Reply
  Nilla
  19 februari, 2014 at 09:09

  oj att du orkade:) Jag brukar göra sådana saker också men blir väldigt trött efteråt men nyttigt är det! Vad lärde du dig av den övningen är jag nyfiken på att veta också:). kram Pernilla

 • Reply
  Åsa
  20 februari, 2014 at 12:05

  Meen så duktig du är, själv hade jag nog legat kvar i sängen & bara njutit av egentid…men så är jag en latmask också…
  Spännande utbildning måste jag säga!
  Kram Åsa

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.