trädgård

Gök-jävel gå och lägg dig!

SONY DSC

Visst. Det är ju så fint med djur och natur. Hej och hå. Men en kväll, då göken hade hållit oss sällskap heeeela dagen med sitt koko koko koko, fick maken nog. Efter att vi hade varit ute i trädgården hela dagen satt vi i loungen och tog ett glas vin och lyssnade på lite soft musik. När musiken tystnade mellan låtarna så kom det igen, koko koko koko. Maken ropade tillbaka, gök-jävel gå och lägg dig! Tror ni den gjorde det?!

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Sara
    30 maj, 2014 at 10:09

    haha gökjävel det var roligt – förstår att den inte lyssnade på det! Kram Sara

  • Reply
    Tittilina
    30 maj, 2014 at 10:31

    Min man blir irriterad på dom ”förbannade fåglarna” som väcker honom klockan fyra varje morgon så att han inte kan somna om. Jag, jag tycker dom är underbara! Fast jag vaknar ju inte av dom.

    Kram

  • Reply
    Lotta i USA
    30 maj, 2014 at 10:37

    Haha, jag som saknar göken!!!

    Hade så gärna velat vara med Lena i augusti. Det blir ju helt fab och jag kommer sitta här och vara så avis när ni träffas alla!

    Stor kram!
    Lotta

  • Reply
    Milla
    31 maj, 2014 at 08:50

    Haha! Jag känner igen det! Vi har ju en näktergal som parkerat sig i ett buskage utanför vår tomt. Överröstar allt annat.Fascinerande men tröttsam. Och hörde faktiskt en gök för nån kväll sedan, men drog som tur var… 😉 kram

  • Reply
    Linda
    31 maj, 2014 at 10:45

    Ha, ha! Ja, jisses! Kände det när jag hörde den när vi var hos er på bloggdate, att den där lille filuren hade nog gått mig på nerverna med sitt förbannade koko koko. ;0)

    Kram Linda

  • Reply
    Ninelin
    31 maj, 2014 at 05:14

    He he. . . 😉

    Kram N

  • Reply
    Fru Sederblad
    2 juni, 2014 at 09:01

    Här hemma är det som om man vore i regnskogen. Otroliga fågelläten från tidig morgon till sen kväll och nätterna igenom. Älskar det!!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.