trädgård

VÅRPLANTERINGAR VID ENTRÉN

Ett av de första vårtecknen är väl ändå vårplanteringar vid entrén. Det går ju att plantera lökväxter rätt tidigt eftersom de tål nån minusgrad.

vårplanteringar vid entrén

Än så länge har jag inte tröttnat på att ha den där äppellådan med planteringar och annan dekoration. Och än så länge har jag inte tröttnat på den lilla pinn-buketten och stenarna som kompletterande dekoration.

Det fick bli en blandning av påskliljor, pingstliljor, tête-à-tête och pärlhyacint från handelsträdgården. Stack ner några videkvistar för lite extra piff. Och en liten korg med penséer. De gillar inte minusgrader så den tar jag in på nätterna.

Jag har bäddat in krukorna med säckväv för att få fram känslan av lite yrvaken vårvinter.

vårplanteringar vid entrén

Och så där ser det ut på lite håll.

vårplanteringar vid entrén

De här bilderna tog jag igår morse. Morgonsolen föll så fint in på entrén då jag skulle åka iväg. Jag startade morgonen med att åka till stormarknaden för att köpa de sista färskvarorna till helgen. Och köra ett träningspass på gymmet innan jag satte mig vid jobbdatorn.

vårplanteringar vid entrén

På mitt jobb har vi egentligen ledigt på skärtorsdagen, men jag och mitt team jobbade hela dagen ändå. Det behövdes. Extra trist när Andreas jobbade halv dag och det var rätt fint väder. Men shit happens, som man brukar säga. När jag jobbat klart satte vi igång med förberedelser för påskmiddag med familjen. Sen åt vi en enkel, men jättegod laxmiddag innan vi hoppade i badet.

vårplanteringar vid entrén

En hel del av förberedelserna för middagen är klara och jag hoppas att gästerna känner sig välkomna med hjälp av dessa vårplanteringar vid entrén.

Nu önskar jag er en fin påskhelg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.