trädgård

Roffade åt mig två

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Blomsterlandet hade kampanj på olivträd för ett tag sen. Jag pep dit och roffade åt mig två. Nån dag senare hittade jag vackra krukor på Coop bygg. Hela kalaset för under 400:-, för bägge alltså. Jag vågar inte riktigt lita på att de vi haft i garaget över vintern kommer att klara sig och alltid kul att få lite nytt och fräscht.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  creandophoto
  7 maj, 2014 at 06:07

  Tur att det finns nya att köpa. Mina dör varje år, så det blir nytt igen. Men inte riktigt än…vi väntar tills i alla fall inte jag fryser när jag går ut på altanen 🙂

 • Reply
  Home2tiny
  7 maj, 2014 at 07:18

  Jag fyndade också ett olivträd på Lantmännen i helgen, så nu peppar de nya fräscha de gamla vettskrämda ute i trädgården, håller iallafall tummen att de gamla tar sig… Snygga krukor. Kramisar Tina

 • Reply
  Linda
  7 maj, 2014 at 07:19

  Jag måste komma iväg till Blomsterlandet. Behöver också köpa på mig några olivträd.

  Kram Linda

 • Reply
  Susanne
  7 maj, 2014 at 08:57

  Vilket kap!!!!

  KRAM

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  8 maj, 2014 at 06:45

  Så fint! Och med massor med knoppar.
  Hoppas de håller hela sommaren lång och kanske nästa, och nästa, och nästa.
  Kram Helén

 • Reply
  mittgodastefinaste
  8 maj, 2014 at 02:02

  Nu ångrar jag ännu mer att jag inte köpte med mig ett hem från Coop igår för 199 pix… Jag hade redan köpt ett på plantagen tänkte jag.. Hoppas att det finns kvar imorgon, det är så snyggt med olivträd!

  Kram Jenny

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.