trädgård

Rostiga krukor

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Maken åkte till en smed och bad honom valsa två stycken plåtbitar på 1 x 2 meter. Sen åkte han hem och svetsade ihop dem till en meter höga rör. Sen var det bara för mig att bestämma var han skulle kapa. Det blev två ”krukor” (utan botten) på 50 cm höga, en kruka på 40 cm och två på 30 cm, alla med diameter 66 cm. Innan jag hällde i jorden så la jag fiberduk som botten. Nu är det bara att vänta på att prydnadsgräset ska växa till sig.

Rören är helt obehandlade så som ni ser har de börjat rosta. Så himla snyggt tycker jag. Sen räknar jag kallt med att när de rostat sönder helt har jag lagom tröttnat på rostiga plåtkrukor i trädgården.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  21 maj, 2014 at 06:33

  Du är så smart Lena! Och det blir så snyggt! Varm kram!

 • Reply
  hönapöna
  21 maj, 2014 at 07:27

  Verkligen snygga… och när de rostar kommer de att bli helt fantastiska!

 • Reply
  Åse
  21 maj, 2014 at 07:34

  Riktigt snygga, så kreativ du är. Kram åse

 • Reply
  Channal
  21 maj, 2014 at 11:56

  Läckra! Ernst gillar också när det rostar.

  Kram Anna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.