resor - långa & korta

En dagskryssning & en mormors födelsedag

SONY DSC SONY DSC

Det bästa man kan ge föräldrar med tusen prylar är ju tid. Så jag och syrran tog våra familjer och föräldrar ut på en tur igår. Samtidigt passade vi på att uppvakta mamma som fyller år idag.

En dagskryssning med Eckerölinjen är verkligen en trevlig aktivitet. På 4,5 timme så har man hunnit äta en jättefräsch buffé, shoppat i taxfreen med jättebra utbud, lyssnat på underhållningen i baren och umgåtts med sitt resesällskap. Buffén är olika beroende på säsong. Nu på hösten är det viltbuffé innan julbuffén tar vid och ytterligare annat på våren/sommaren.

SONY DSC

Vackra röda klippor på Eckerö, där båten ligger förtöjd i 30 minuter.

SONY DSC

En mormor har förstås sitt barnbarns pysslade halsband runt halsen när hon ska vara fin!

SONY DSC

Och en rosa liten tjej måste förstås hjälpa sin mormor att öppna födelsedagspresenten. Förkläde, grytlappar och kökshandduk i fräscht tyg från Åhléns är ju alltid välkommet.

Grattis på födelsedagen idag mamma!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Eva Jansson
  5 oktober, 2014 at 12:57

  Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Jag har tänkt på en sån dagstur på den linjen ända sen i våras, men det har bara inte blivit av av någon konstig anledning. I Bosses tidiga ungdom åkte hans familj ofta till Åland med Eckerölinjen. Kramz

 • Reply
  home2tiny
  5 oktober, 2014 at 06:17

  Vilken mysig utflykt och vilken god mat, jisses vad jag blev sugen på julmat nu, ägg, sill, lax osv…… Tyvärr kommer jag inte in idag heller på din blogg via min I-pad, har försökt flera gånger, jättekonstigt. Tur att det funkar via min dator så jag inte missar något hos dig:):). Kramisar Tina

 • Reply
  Maria
  7 oktober, 2014 at 04:35

  Oj, vad hungrig jag blir! Ser så gott ut.
  Kram
  Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.