livet

Tuttarna dog och kom till himlen

SONY DSC

När jag kom hem vid halv åtta igår, efter dagens föreläsning, möttes jag av de här fantastiska rosorna och favvo-maten. Dottern ringde upp på FB för att gratta mig. Ipad’en stod på bordet medan vi åt så det kändes som att vi hade henne med vid middagsbordet. Mysigt!

Plötsligt sa hon ”mamma, jag har hittat världens skönaste bh. Alltså, tuttarna dog och kom till himlen”. Hahaha, hon är så skön! Hon berättade också att hon och roomie’n fick ett infall och åkte till den stadsdel i Santa Barbara, Montecito, där lite mera välbeställda bor. Då de satt på en restaurang och åt lunch så satt ett par i 60-70-årsåldern intill. Dottern fick syn på kvinnans ring och sa ”ursäkta men jag bara måste säga vilken fin ring du har” (det hade INTE hänt här hemma kan jag säga). Sen pågick ett samtal en timme. Tjejerna är nu hembjuda till dem på Thanksgiving dinner på torsdag. Och vi är visst inbjudna också då vi kommer. Kvinnan skrev in i sin lur när vi ska vara där. Hahaha! De har varken egna barn, eller syskonbarn så de tyckte säkert det var jättemysigt med ett par trevliga tjejer från Sverige. Vi får väl se hur det blir. Härligt att höra hur ungen utvecklas och smittas av det öppna sociala klimatet.

10822316_10203563102982364_689812400_n

När vi pratat klart så skickade hon den här bilden (utsikt från sovrummet) med kommentar om att det var 22 grader och att vi ju undrade över vädret. Jag svarade ”jävla unge” och hon svarade med ett hjärta. Ja, det är lite hur ett samtal kan gå till hos oss.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  23 november, 2014 at 10:08

  Insåg precis att jag glömde skriva grattis här inne igår men jag grattade ju via telefonen. 🙂

  Sicken skitunge att ha det bra och hon är ju för härlig med sina uttryck. 🙂

  Kram Linda

 • Reply
  Ulrica
  23 november, 2014 at 10:27

  Så härligt att ha en sån relation, där jargongen kan vara rå men hjärtlig :).
  Jag kan tro att du längtar till värmen nu!!

  KRAM

 • Reply
  Milla
  23 november, 2014 at 01:10

  Haha, det är ju det där som är plusset med USA, man pratar med de man inte känner på ett helt annat vis. Vilken omtanke att bli inbjuden till Thanksgivin sådär… Hm, min dotter har snö utanför sitt fönster! De brukar visst kalla det för Minnesnowta eller nåt sånt 😉 kram Milla

 • Reply
  ullis
  23 november, 2014 at 07:04

  Åhhh vad härligt att få komma hem till några infödingar 😉 Ni kanske kan bo där till och med de har säkert 100 rum över så spar ni lite hotellpengar, som du kan shoppa för istället, bra va!!!???

  Kram Ullis

  Pssst ……och en sån BH vill jag också ha!!!!

 • Reply
  mammaxtre
  24 november, 2014 at 06:50

  Så härligt att hon har det bra! Kram

 • Reply
  Fru Sederblad
  24 november, 2014 at 11:31

  Åh, härligt! Och jag ääälskar USA!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.