livet

Äntligen, ÄNTLIGEN, Ä.N.T.L.I.G.E.N!

IMG_0128

Äntligen, ÄNTLIGEN, Ä.N.T.L.I.G.E.N! När ni läser det här har vi förhoppningsvis landat i LA efter 17 timmars resa (mellanlandning i London), tagit hyrbilen och kört två timmar norrut till Santa Barbara, checkat in, och kramat dottern! För lite mer än fyra månader sen satte vi henne på planet.

IMG_0109

Totalt packningskaos rådde. I timmar. Klädkombinationer provades hysteriskt av en numera rödhårig bloggerska. Här ser ni också tv-hörnan som ska förändras förhoppningsvis under våren. En urkass bloggbild, men den återspeglar verkligen känslan i söndags kväll!

Efter en evighetsväntan kommer vi nu att få ta del av hennes nya vardagsmiljö. Vi har tagit mellansonen med oss och på söndag kommer äldsta sonen. Han hade ett par redovisningar i skolan att fixa först.

IMG_0081

Väskorna är laddade. En hel del saker till dottern och en del mat och dryck. Hon saknar Falu rågrut, fiskbullar, och en trave kläder bland annat.

Självklart tar jag er med också. Universal studios, Camarillo outlet, Santa Barbara, löpturer längs havet, NHL-hockey, inredningsbutiker, båthamnar, Hollywood, hiking i bergen, Beverly hills, kanske ett hemma-hos-besök, Venice beach, skaldjursmiddagar och ett amerikanskt julfirande är sånt som ni säkerligen kommer att få ta del av här inne den närmaste tiden.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  16 december, 2014 at 06:30

  Åh så härligt Lena! Njuuuut! Ha det underbart, så kul att få se allt du ska göra sen också!

  Kram Jenny

 • Reply
  ulrica
  17 december, 2014 at 01:46

  Hihi, vilket kaos… men jag är säker på att många med mig känner igen sig i dina bilder :). Jag är säker på att ni kommer ha det toppen och det är så roligt att vi ska få följa med i bildväg!!

  KRAM

 • Reply
  AktivaDagar
  20 december, 2014 at 08:23

  åh! Underbart få ses igen gissar jag!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.