livet

VI NJÖT AV FÖRSTA ADVENT

SONY DSC

De allra flesta rosorna jag fick av maken förra lördagen är fortfarande fina. Helt otroligt!

SONY DSC SONY DSC

Huset fylldes och vi njöt av första advent. Mysigt!

SONY DSC SONY DSC

 

När jag just plockat fram alla godsaker innan gästerna kom så tittade solen fram och föll precis in i den hörnan. Gissa om jag slet fram kameran. Här handlar det om sekunder, tänkte jag! Teak-skålarna fyndade jag på loppis i Mariefred i somras förresten. Gillas mycket!

SONY DSC

Det var fler än jag som gillade pepparkaksbollarna kan jag säga. Jaja, recept kommer!

Jag blir lika förvånad varje gång jag har kalas. Jag är så fokuserad på att fixa en vacker och trevlig tillställning och glömmer liksom bort att jag kanske får presenter. Och presenter fick jag. Både från önskelistan och inte. Fina allihopa!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jamtlandshanna
  1 december, 2014 at 10:53

  Å va härligt! Visst är det extra roligt med rosor som håller länge! 🙂
  Kramar

 • Reply
  Linda
  1 december, 2014 at 08:12

  Mums, så mycket gott. Och ja, recept mottages tacksamt. Gärna på lättgjorda julgodismojänger.

  Kram Linda

 • Reply
  Lotta
  2 december, 2014 at 02:33

  Grattis i efterskott vännen!!! HURRA HURRA HURRA!

  Vad fint du ordnar och så ljuvliga rosor. Fantastiskt vackra. Massor av gott också. Ni ordnar alltid så härliga kalas!

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.