resor - långa & korta

HEMMA & SHOPPING

IMG_1831 2 IMG_1839 2

Jag har massor med flera bilder jag vill visa er. Börjar lite lätt med några av shoppingfynden jag lyckades med. Den här svarta koftan i typ lite grövre t-shirt-tyg kommer jag använda jätteofta. Det känner jag redan. Märket är Charter Club. Det har jag aldrig hört förut.

 

God fortsättning vänner! Hoppas ni hade ett härligt nyårsfirande!

 

Vi är hemma. Alla på sitt håll. Safe och secure! Dottern skickade vi med en Greyhound-buss från Los Angeles tillbaka till Santa Barbara. Och sönerna skjutsade vi hem (den ena till Uppsala och den andra Enköping). Uppsala-sonen skulle kasta in väskorna och sedan dra vidare direkt på nyårsfirande där hans sambo var. Ja, det var tider det när man orkade det där lilla extra partajandet

Själva var vi hemma 01.30. Vid 4 kom vi i säng. Då var alla väskor uppackade, första maskinen tvättad och hängd och vi hade tänt en brasa och tagit en Irish coffee.

 

 

IMG_1836 2

Tishan fick jag av sonen i julklapp. Den älskar jag redan. Tokgillar såna där färger.

 

IMG_1842 2 Skechers IMG_1851 2 Skechers IMG_1853 2 Skechers

De här är jag också riktigt nöjd med. Ett par Skechers-skor. Superlätta och sköna, med memoryfoam. Jag var lite modig och tog dem, helt nya, på hiking’en i bergen. De var jättesköna hela tiden.

Som sagt, det kommer mera. Universal studios, Beverly Hills & Hollywood, coolaste restaurangen, shoppingfynd från Michael Kors m fl, bilar & motorcyklar kommer ni bjudas på bland annat. Bara bilderna från Universal var cirka 300 stycken, så det tar ett tag att få ner i ett inlägg! Den som tröttnat på bilder från resan får hoppa över.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Katarina
  1 januari, 2015 at 07:43

  Hej snygga pinglan o välkommen hem!
  Gott Nytt År!
  Vilken fantastisk resa ni gjort och uuuuj vad avis jag är!
  Vilken fin årskrönika du gjort också. Så himla skoja att läsa.
  Ha en fortsatt mysig helg nu! Blev det en löprunda i dag?
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   6 januari, 2015 at 09:02

   Tack! Det blev ingen löprunda den dagen, men i söndags slog jag till. Så skönt!

 • Reply
  Helene - Mitt så kallade liv
  1 januari, 2015 at 09:16

  Välkommen hem och tack för mysiga, soliga inlägg. Blir alltid så sugen på att åka tillbaka till Cali och LA när jag ser bilder därifrån. Hoppas ni hade det tokroligt. Kram

 • Reply
  Milla
  1 januari, 2015 at 09:21

  Välkomna hem! Gah den där hemresan gör en mer död än levande! Hoppas det funkar bra att jobba imorrn…. Jag ser fram emot alla reseberättelser förstås! kram Milla

 • Reply
  Annica
  2 januari, 2015 at 04:53

  Åker till Santa Barbara i april, har du något boende att rekommendera?

  • Reply
   Lena
   6 januari, 2015 at 09:01

   Kan rekommendera Inn by the Harbor. Vi gillade det skarpt! Jag har svarat dig i mail också.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.