hälsa & friluftsliv

EN LÅÅÅÅÅNGSAM LÖRDAG

IMG_2599 IMG_2600

Här har det varit en lååååångsam lördag. Välbehövligt. Nyss hemkomna från en prommis. Det såg så soligt och skönt ut från insidan, men fy vad kallt och blåsigt det var när man väl kom ut. Men skönt ändå så klart. Skönt att röra på sig lite och få frisk luft.

IMG_2602

Hittade en kvarglömd bikini vid badparkeringen. Haha. Kanske bra att kunna dra på sig vid akuta badbehov.

IMG_2603

Och hur gick tentan då? Har ingen aning faktiskt. Gick därifrån fem timmar senare och det enda jag INTE var säker på var att jag INTE klarade mig. Hittade ett antal lagrum som jag kände mig väldigt nöjd med, men det kan lika gärna vara så att jag missade några detaljer i frågeställningen som gjorde att jag trampade fel. Kanske klarade jag mig eller så gick det åt skogen.

Tentade i Västerås. Så när jag ändå var där så passade jag på att ta ett varv i några butiker. Visar sen.

Vi hade inte bara äldsta sonen med sambo till middagen igår utan även mellansonen och sambo kom. Så mysigt. Även om vi inte var de mest sociala och pigga föräldrar man kan tänka sig denna fredag. Så prommisen idag är ungefär det vi gjort idag.

Och ikväll blir det så klart mello.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    28 februari, 2015 at 07:53

    Hoppas det gick vägen med tentan!! Kram Milla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.