trädgård

GRATTIS MÅNS! & BROTTNINGSMATCH

 

IMG_4924 2

Grattis Måns! Jisses vilken nagelbitare det blev inatt. Jag satt och slötittade på Eurovision igår. Sen blev ju omröstningen verkligen spännande, så då kunde jag ju inte sova. När vinsten var klar var jag tokpigg till typ fyra imorse.

Dottern hade fest igår så vi tittade i sovrummet. Vi behöver inte fundera på vad ungdomarna gillar för musik. Den hördes ganska tydligt, skulle man kunna säga. Jag klagar absolut inte. Är så glad att att hon vill vara hemma, att kompisarna vill vara här och att vi får vara hemma! Och de slutade redan vid ett, så det var ingen fara.

 

IMG_4921 2

 

Vilken skön dag det blev igår. Började förmiddagen med att klippa gräset. Det var en brottningsmatch vill jag lova. Innan jag var klar kom regnet. Inte så mycket som tur var. Efter lunch blev det så skönt. Jag pysslade på i trädgården. Planterade om två gräs (herregud vilka rötter gräs har!), planterade om två små träd och flyttade runt lite krukor. Även det en brottningsmatch.

IMG_4920 2

 

Idag såg det ut att bli en fin dag igen! Men nu har det blivit lite soldis. Skönt är det i alla fall. Nu ska jag ut och klippa gräset igen och dammsuga poolen igen. Så där soft, lugnt och meditativt. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.