trädgård

EN BROTTNINGSMATCH MOT JORDSÄCKAR OCH BLOMKRUKOR

IMG_4970 1

I söndags gick vi en brottningsmatch mot jordsäckar och stora blomkrukor. Matchen var så pass hård att jag hade världens träningsvärk i rumpan igår.

När jag såg en sån här kruka hos den här bruden så visste jag att den skulle vara perfekt till det garage-övervintrade citronträdet. Så det var bara att pila iväg till Blomsterlandet och sno åt sig en. Jag brottade ur trädet ur den gamla krukan. Brottade ner en säck jord tillsammans med trädet i den nya krukan. Och visst blev det ju bra.

Mjukar upp lite med Lavendel och Penséer i skeva korgar intill.

 

IMG_4969 1

Köpte en till kruka, lik som den som citronträdet stått i, och vips fick även de garage-övervintrade olivträden nya krukor.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katarina
  2 juni, 2015 at 08:10

  Men åååå så fint!
  Vilken kruka..viiiiill haaaaaa….
  Här bara regnar eller blåser det halvstorm så det går ju inte att fixa ute…
  Kram Katarina

 • Reply
  Maria
  2 juni, 2015 at 09:10

  Åh så snyggt! Det var helt klart värt brottningsmatchen 😉
  Jo, jag känner faktiskt till det där med plastmatta under klinker, är ju gift med en byggnadsingenjör som har koll på typ allt 😉 Men det blir matta nu, i alla fall. Det finns riktigt snygga marockanskt mönstrade och OM vi tröttnar på just det mönstret, då kan vi lägga in enfärgat klinker uppepå och så slipper vi jobbet med att byta ut klinkersen 😉 Jag känner mig, vet att jag kan få för mig att byta 😉
  Så snygg konst i förra inlägget!
  Kram/Maria

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  3 juni, 2015 at 06:44

  Den krukan passade finfint in hemma hos dig också.
  Själv måste jag till Blomsterlandet för att inhandla en lite mindre kruka till ett av salviaträden som nu står med innekrukan flera cm ovanför kanten. Hopplöst när man handlar på sig växter och krukorna inte räcker till.

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.