trädgård

EN FANTASTISK KVÄLL!

IMG_5115

En fantastisk morgon övergick i en arbetsdag som sen övergick i en fantastisk kväll. Ser ni mjölkglaset? Dottern är verkligen som en kalv. Hon dricker litervis med mjölk. Föredrar fortfarande det framför vin/öl/cider/drinkar. Så skönt tycker vi!

 

IMG_5106

Dammsög poolen i den härliga solen. En av grannarna kom glidande på en nyinköpt Segway. Vi åt lite melon och fetaost till en liten drink.

 

IMG_5123

Ett kvällsdopp i 30 grader. Jag är en riktig fryslort. Vi värmer upp med fjärrvärme så det blir inte så vansinnigt kostsamt. Vi resonerar så att om vi ändå kostar på en uppvärmning så vill vi ha det riktigt varmt för annars är man inte nöjd i alla fall, trots att man laddar in en del pengar. Så tänker vi, men alla väljer så klart sitt sätt.

 

IMG_2135

Av med den kalla bikinin och på med mjukisarna. Och sen avsluta med ett glas rosé i solnedgången. En fantastisk kväll, helt enkelt!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.