inredning

SYRRAN FÅR STÅ UT MED ATT JAG SNOR HOS HENNE

IMG_5039 2

IMG_5040

Jag passade på att knipsa lite syrènkvistar hos syrran. Den enda jag har är ett ädelsyrénträd som har några få blommor. Dessutom står det på framsidan. Så, om jag skulle knipsa av tillräckligt många kvistar för att få en bukett så skulle trädet se ut som en överkörd igelkott. Det får nog allt vänta lite.

 

IMG_5041 IMG_5042

Medan mitt eget träd växer till sig så får nog syrran stå ut med att jag snor hos henne. Hon har hur mycket som helst.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suss
  15 juni, 2015 at 06:09

  Så vackert med syrener, jag är extra svag för de vita! Här ”snodde” jag från grannen 🙂 Kram Suss

 • Reply
  helenas enkla vardag
  15 juni, 2015 at 07:36

  Psst brukar också ta hos grannen fast pioner hi hi.
  Kram Helena

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.