trädgård

VÄDERGUDARNA MÅSTE HA ÄNDRAT PRODUKTMIXEN!

IMG_5048

Vädergudarna måste ha ändrat produktmixen. Det där med vindstilla kan inte ha varit lönsamt så därför har det utgått ur sortimentet. Jamen det måste vara så. Nån annan vettig förklaring kan det ju inte finnas! Jag är så urbota less på denna blåst. Vi har lyckats få ihop och upp nya paviljongen. Vi hade ju tänkt avsluta lördagskvällen i loungehörnan, men det blev ju så klart tokblåsigt. IGEN! Och idag har det bara fortsatt.

IMG_5049

Men men, vi har fått lite gjort inne i alla fall. Dottern slet ut alla lakan och handdukar och föreslog en rensning. Hon hade helt rätt, för innan krävdes det skohorn för att få in ett endaste litet örngott till. Nu har vi en stor IKEA-påse med sånt som ska till Brödet och Fiskarna och en påse med sånt som ska till HM för återvinning. Känns bra!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.