livet trädgård

SPABAD OCH GRILLMIDDAG EFTER KROPPSARBETE

Vi var så värda spabad och grillmiddag igår kväll efter en hel dags kroppsarbete. Bära stenar, måla och skruva reglar stod på dagens agenda. Och som vi körde!

spabad och grillmiddag

Efter en underbar start på morgonen bytte vi om till arbetskläder. Andreas körde igång med frukostaltanen och jag plockade och bar stenar. Vi sprättade loss stenläggningarna vid förra huset innan vi rev huset och nu har jag annonserat ut dem. I princip hela rasket blev sålt på två dagar. Så glad att slippa slänga och att det istället återanvänds. Jag bar fram stenar så det skulle bli lättare att hämta för köparen. Köparna kom i omgångar och var så nöjda över att få köpa billigt samtidigt som vi var glada över att bli av med stenarna och få några kronor tillbaka. Win win! Vi tog en paus och åkte till bygghandeln för att titta på nya stenar, men just där var det inget vi föll för. Och vi köpte grillmat. Inte på bygghandeln då, utan matbutiken 🙂

spabad och grillmiddag

Vi fortsatte nöta på. Jäklarns vad svetten rann i solen. Men så skönt att jobba med kroppen! Jaha, har jag sagt det förut 😉 När jag inte bar sten så målade jag panel som ska sättas som plank och staket vid frukostaltanen. Och Andreas jobbade med altanen hela dagen. Framåt fem kände vi oss nöjda med dagen, duschade, satte på oss badkläder och hoppade ner i badet. Jisses vilken kväll! Testade förresten rosé-prosecco. Men nja, helt okej, men inget wow från vår sida.

Jamen titta! Vilken dag! Vilken kväll!

Medan Andreas fixade maten (eller i alla fall det mesta) så målade jag det sista för dagen. Sen åt vi en jättegod grillmiddag i solnedgången under markisen för myset.

spabad och grillmiddag

Grillad ryggbiff, kryddig ugnspotatis och salsa blev riktigt bra!

Även om inte solen skiner in på bordet så är det mysigt med markisen ute.

spabad och grillmiddag

När middagen landat i magen satt vi i fåtöljerna en stund och chillade. Forsatte sippa på rosé-proseccon. Skön avkoppling!

Idag blir det inte riktigt samma tempo och inte spabad och grillmiddag. Men säkerligen en bra dag ändå. Vi startar dagen med att åka till bygghandeln för att köpa trallvirke. Uppreglingen blev klar igår så här ska skruvas trall!! Och kanske får vi fikabesök en stund också. Sen behöver vi nog koppla av lite ikväll också för att ladda för ny vecka.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Butta
  14 maj, 2023 at 10:35

  Tänkte just fråga om du/ni har tips på något gott bubbel, men inte den då! Tycker rosé är godast utan bubblor, och vitt med bubblor, konstigt eller hur?

  • Reply
   Lena
   15 maj, 2023 at 05:36

   Hehe, ja, så är det nog för mig också. Rosé är nog lättare att gilla utan bubblor.

   Njae, den skulle jag nog inte tipsa om. Men vi gillar GW’s bubbel och en Cava med gul etikett, minns inte vad den heter.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.