trädgård

ALLT FRODAS VERKLIGEN NU!

IMG_5560 IMG_5561 IMG_5562

Allt frodas verkligen nu. Så roligt att se att man faktiskt lyckas övervintra ett antal plantor och att de nu gillar tillvaron.

 

IMG_5088

Den här fikonet sköt en massa blad tidigt i våras i garaget. Förmodligen var det för varmt. När den sen kom ut surade den rejält. Såg ut så här i säkert en månad. Saaaakta sakta sköt den ut knopparna.

 

IMG_5564 IMG_5565

Och nu minsann. Nu när värmen kommit så verkar vi vara förlåtna och den mår prima. Krukan förresten, den var tidigare grå. Köpte lite färg och smetade på. Gillar när det inte är så där perfekt och jämnsvart och helt täckande. Det ska se lite rufft ut. Blev riktigt nöjd.

Härligt att vi fick lite sol på oss på eftermiddagen. Nu mot kvällningen när jag fick tid att sätta mig i bikini i solen så kom det en regnskur givetvis. Men nu är det lite sol igen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka!

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helen
  11 juli, 2015 at 05:22

  Vad fint!! Älskar olivträd

 • Reply
  AngelicasVärld
  11 juli, 2015 at 09:05

  Ja visst är det underbart att se hur det växer!!

  • Reply
   Lena
   12 juli, 2015 at 07:03

   Verkligen! Blir lite stolt!

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  12 juli, 2015 at 06:53

  Det växer så det knakar ute i landet och i krukorna. Vår klätterros har så mycket blommor att jag är rädd för att spaljén kommer lossna från staketet den sitter fast på. Härligt när det går att hålla liv i växterna i krukor. Brukar ju inte gå så bra för mig heller. 🙂

  Kram Linda

  • Reply
   Lena
   12 juli, 2015 at 07:03

   🙂

 • Reply
  Ulrica
  12 juli, 2015 at 08:39

  Kan mina blommor få flytta hem till dig och få bli så där vackra och gröna? Du skulle se så eländiga de ser ut utanför dörren.. jag skäms när grannarna går förbi och tittar lite snett på våran absolut icke prunkande trädgård :(.

  KRAM

  • Reply
   Lena
   12 juli, 2015 at 04:58

   Haha, då skulle jag nog ha ihjäl dem. Vi har så många som vi knappt hinner med!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.