bygga nytt trädgård

HÖSTPLANTERING LYFTER EN GRÅ TRÄDGÅRD

En höstplantering lyfter en i övrigt grå trädgård. Nu har jag visserligen inte bara en plantering, men bara en endaste bollkryss med lite lull-lull gör trädäcket lite roligare.

Förra helgen köpte vi några höstväxter, som klarar kylan, för att byta ut sommarblommorna. Jag har så svårt för att plocka undan allt från sommaren. Packa ihop möbler, tömma krukor på sommarblommor och lägga dynorna mera torrt. Jag kämpar in i det sista med att ha nåt vackert att titta på.

höstplantering lyfter

Det är fredag, hörrni! En arbetsdag väntar och kanske ett träningspass på lunchen om jag hinner. Sen så kan helgmyset dra igång.

Imorgon ska jag nog hjälpa dottern med lite saker. I övrigt gäller det att hinna med så mycket som möjligt utomhus innan hösten kommer för långt och det blir för kallt för fingrarna. Och jag ska förstås titta på när vår höstplantering lyfter trädgården till oanade höjder, hahaha!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.