resor - långa & korta

BOMANS HOTELL I TROSA

Som flera av er säkert gissade, och flera av er sett på Instagram, så tittade vi in på Bomans hotell när vi ändå var i Trosa.

 

IMG_5889 Trosa Bomans hotell

IMG_5885 Trosa Bomans hotell IMG_5886 Trosa Bomans hotell

Tänkte att jag bara ville titta in lite grann, men jag var ju tvungen att gå runt typ överallt. Vilket coolt ställe! Det är nu fjärde och femte generationen som driver Bomans (även om verksamheten inte varit hotell hela tiden).

 

IMG_5967

De lever verkligen upp till sin slogan ”More is more, less is a bore”. Vilken inredning! Riktigt häftig. Kolla gärna in på deras hemsida som jag länkar till här ovan och kolla rummen. Liiite annorlunda inrett!

 

IMG_5887 Trosa Bomans hotell IMG_5888

En mysig innergård. Hela stället kändes stort fast ändå ombonad. Välkomnande och personligt.

 

IMG_5919

De hade också en jättetrevlig inredningsbutik. Flera av sakerna var deras egna produkter. T ex en fluffig vit morgonrock och kaffemuggar. Jag ville ha typ allt. Ett par saker åkte ner i min påse. Bland annat den här boken om Bomans historia. Medan jag gick runt på hotellet så tänkte jag att de är riktigt duktiga på att bygga sitt varumärke. Och det fick jag bekräftat när jag läste och bläddrade i boken. De har jobbat medvetet med PR  i många år.

 

IMG_5890 Trosa Bomans glass

Självklart ville vi testa den berömda glassen också. Fint av dem att skänka så mycket som 15% till Ung cancer och Friends!

 

IMG_5892 Trosa Bomans glass jag

Var glassen god då? Vinda-med-ögonen-god kan man säga!

 

IMG_5893

Skjorta Holly&Whyte, keps Pebble beach, klocka Michael Kors

IMG_5894 IMG_5895

Maken tog typ 100 bilder på mitt glassätande!

 

IMG_5901-checker

Och bara för att det är så knäppt så måste jag ju ta med ett antal.

 

IMG_5968

Ett uppslag i boken visar en del av stilen. Hhmm, hur var det nu. More is more…

Nästa gång jag kommer tillbaka blir det övernattning. Den saken är klar!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ulrica
  24 juli, 2015 at 07:57

  Så jädra läckert!!
  Jag kan tänka mig att kameran gick varm, inte bara på en glassätare, utan på allt häftigt :).

  KRAM

 • Reply
  Svägerskan
  24 juli, 2015 at 07:35

  Bomans är en riktig pärla som man gärna
  besöker mååånga gånger?
  Vi dit nu på semestern men det var fullbokat så
  man måste vara ute i god tid ?
  Kram

 • Reply
  Eva
  24 juli, 2015 at 11:30

  Vi var där på övernattning får ganska många år sedan och inte riktigt i sommartider, men hade det fantastiskt mysigt ändå. Fick dock med oss två underbart härlig hängstolar att utnyttja under den varma årstiden. Å garanterat att vi åker dit igen vid något tillfälle. Får se om det finns något ledigt i slutet av vår semester.
  KramziKram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.