trädgård

EN LITEN UPPDATERING

IMG_5658

Skifferstolpen kom på plats igår förmiddag. Stenlimmet var verkligen som ett skämt. Det var som ett vilt skum som for över allt så det var bara att springa och hämta tinner för att få bort det från råkantstenen och asfalten. När limmet sen torkade mellan stenskivorna blev det gult. Vi försökte skära och tvätta med tinner, det som stack ut. Men det syntes i alla fall. Då kom maken på att vi kunde smeta på grafitgrå silikon över limmet. Då blev silikonet som en kladdig glänsande remsa istället. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Men jag tvättade och skrapade en stund, så det blev bättre. Det syns inte jättemycket, men när man håller på så vill man ju ha det perfekt.

 

IMG_5665

Här uppe på slänten ska det bli en häck. Just när bilden togs håller maken på att hälla lite jord runt en planta som vi flyttade lite. Annars kommer den för nära häcken.

 

IMG_5666 1

 

Och når man inte med skopan så får man väl bygga sig en liten platå.

 

IMG_2436

Idag var det så soligt och fint (och varmt) så vi jobbade bara ett par timmar. Sen blev det poolhäng (tills regnet kom). Och där på andra sidan poolen ser ni det tillfälliga staketet som ska bort och ersättas av häck.

Eftersom regnet kom fick jag anledning att sätta mig en stund i en fåtölj tillsammans med Herr Grå.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Home2tiny
  15 juli, 2015 at 08:25

  Oj vilket jättejobb ni gör och så snyggt det blir. Förstår att det var skönt att luta sig tillbaka och njuta i solen. Kramisar Tina

  • Reply
   Lena
   16 juli, 2015 at 06:29

   Måste hålla med om att det är ett jättejobb!

 • Reply
  AngelicasVärld
  15 juli, 2015 at 08:48

  Men va fint det kommer bli när det är klart!! Va duktiga ni är!!

  • Reply
   Lena
   16 juli, 2015 at 06:30

   Det tror jag också! Det är i alla fall målet 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.