resor - långa & korta

GRÄNDERNA LEDDE NER TILL VATTNET

IMG_5720 IMG_5721 IMG_5724

Ja, som sagt. Vi åkte på en utflykt idag. Målet för dagen var Abba-museet på Djurgården. Verkligen sevärt. Mer om det imorgon. Efteråt strosade vi runt lite. Lyckades hitta några små gränder bakom Gröna Lund som varken jag eller maken kände till. Det satt skyltar lite här och där som berättade historien om gränderna och husen. Kul när man hittar nåt oväntat.

 

IMG_5728 IMG_5732 IMG_5733 IMG_5734 IMG_5735 IMG_5737

Gränderna ledde ner till vattnet och Restaurang Oaxen. Där intill låg några fantastiska träbåtar och jag älskar ju att fota detaljer på såna båtar. Så vackra!

 

IMG_5749

Sen blev det lite shopping. Hemkommen måste jag ju prova allt, min vana trogen. Här en bild som dottern tog. Helt oredigerad direkt från verkligheten, med kläder och skor och vattenflaska huller om buller. Alltså skorna jag har på mig! Ni kommer att dö en smula imorgon!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.